Tie Solution GmbH Wetzlar, üks juhtivaid aksessuaaride tootjaid nagu näiteks sallid, rätikud, taskurätikud, lipsud, esitleb innovatiivset kataloogi ettevõtetele ja edasimüüjatele.

Wetzlar, 21. veebruar 2024 – Die Tie Solution GmbH, mainekas kõrgekvaliteediliste aksessuaaride tootja, on rõõmus teatada nende uue B2B-kataloogi avaldamisest. Alates kohe on see saadaval veebis PDF-failina allalaadimiseks.

Ettevõtted ja edasimüüjad saavad nüüd PDF-kataloogi otse veebis alla laadida. See on saadaval kolmes keeles (Saksa, Hispaania keel, Inglise keel) ja teisi keeli lisatakse lähinädalatel. Huvilised saavad meie veebisaidil vaadata ja juurde pääseda laiale tootevalikule, mis on kohe saadaval. Lisaks pakub veebiplatvorm võimalust tooteid logoga kohandada, kasutades integreeritud veebikonfiguraatorit.

Lisaks pakub Tie Solution edasimüüjatele võimalust isikupärastada kataloogi oma ettevõtte logoga ja esitleda seda oma lõppklientidele. Sel viisil saavad kõik edasimüüjad oma teenust veelgi isikupärasemaks muuta ja pakkuda oma klientidele unikaalset ostukogemust.

Uue kataloogi tutvustamisest hoolimata jääb Tie Solution eritellimusel valmistatud toodete eripära endiselt samaks. Uued võimalused peaksid pakkuma edasimüüjatele täiendavat paindlikkust, võimaldades tellida ka väiksemaid koguseid ning vajadusel neid trükkida ülekanne- või siiditrükiga, sealhulgas individuaalse logoga.

Alates kohe pakub Tie Solution ka eritellimusel valmistatud juuksepannaleid ja Scrunchies'e, mis mõlemad saab valmistada kvaliteetsest siidist või mikrokiust. Need tooted täiendavad ideaalselt meie olemasolevat valikut sallide ja rätikute osas ning neid saab edukalt toota ka komplektidena.

Härra Antonio G Sanchez, tegevjuht ettevõttes Tie Solution, ütleb: „Oleme rõõmsad, et saame pakkuda oma klientidele seda uut teenust. Uue kataloogi ja isikupärastatavate valikute abil soovime võimaldada meie klientidel oma brändi veel paremini esitleda ja vastata nende individuaalsetele nõudmistele.“

Tie Solution GmbH

Tie Solution GmbH on mainekas ettevõte, mis on üks juhtivaid tootjaid
Tarvikute segment on Euroopas loodud. Meie ettevõte teenindab kliente üle maailma, sealhulgas moeettevõtteid, reklaamitarvete müüjaid, reklaamiagentuure, lennufirmasid, panku, autotootjaid, messikeskusi, joogitootjaid, klubisid, jalgpalliklubisid ja spordiühendusi.

Meie tootmisrajatisi leidub Itaalias, Hispaanias ja Aasias, kus asukoha valik sõltub toote tüübist ja kogusest. Selle sihipärase jaotuse abil saame pakkuda oma klientidele optimaalset kombinatsiooni kvaliteedist ja majanduslikkusest. Eriti suuremaid koguseid toodetakse Aasias, mis võimaldab meil langetada meie klientide ostuhinda, jätkates samal ajal kvaliteedi tagamist, mida kontrollivad meie Euroopa tekstiilingenjöörid.

Meie mitmekesine valik hõlmab spetsiaalselt toodetud tooteid nagu lipsud erinevates kvaliteetides, tehnikates ja hinnaklassides. Lisaks pakume siidist kuni polüestrist sallid, mis saab trükkida nii siiditrükis kui ka digitaaltrükis. Lisaks kuuluvad meie valikusse talvesallid kašmiirist kuni villani ning trendikad aksessuaarid nagu Scrunchies, Twillies ja paljud teised tooted.

Tie Solution GmbH ei paista silma mitte ainult laia tootevalikuga, vaid ka pideva kvaliteedikontrolli ja innovatsioonikohustusega. Püüame mõista oma klientide vajadusi ja pakkuda kohandatud lahendusi, et nende nõudmisi võimalikult hästi täita.