Tvrtka Tie Solution GmbH iz Wetzlara, jedan od vodećih proizvođača dodataka poput šalova, marama, džepnih marama, kravata, od sada također proizvodi i personalizirane scrunchies i trake za kosu.

Wetzlar, 23. svibnja 2024. - Tvrtka Tie Solution GmbH, jedan od vodećih proizvođača dodataka u Europi, s radošću objavljuje lansiranje svoje najnovije linije proizvoda: personalizirane scrunchies i trake za kosu. Ovi ručno izrađeni dodaci spajaju elegantan dizajn s vrhunskom kvalitetom i pružaju raznolike mogućnosti korištenja - bilo kao promotivni materijal, poklon ili osobna ideja za darivanje.

Jedinstvena raznolikost i kvaliteta

Svaki proizvod se izrađuje s najvećom preciznošću i ljubavlju prema detaljima. Gumice za kosu i trake za kosu dostupne su u različitim materijalima poput svile, poliestera i mnogih drugih kako bi udovoljile individualnim željama i potrebama naših kupaca. Ovi visokokvalitetni dodaci nisu samo funkcionalni, već su i modni dodaci koji svakom izgledu daju posebnu notu.

Raznovrsne mogućnosti korištenja

Bez obzira jeste li u pitanju lansiranje proizvoda, reklamni gadget ili šarmantni poklon - naši personalizirani Scrunchies i trake za kosu su idealan izbor. Tvrtke mogu koristiti ove elegantne dodatke na stiliziran način kako bi promovirale svoj brand ili proizvod. Raznolikost materijala i dizajna omogućuje stvaranje dodataka koji su savršeno usklađeni s korporativnim identitetom.

Izjava o zanatskoj vještini i individualnosti

"Naši prilagođeni Scrunchies i trake za kosu su više od samo modnih dodataka - oni su izjava o individualnosti i visokokvalitetnom zanatstvu", kaže Antonio G. Sanchez, izvršni direktor tvrtke Tie Solution GmbH. "Ponosni smo što možemo ponuditi našim kupcima proizvode koji su funkcionalni i estetski privlačni te pritom odgovaraju najvišim standardima kvalitete."

Više informacija također na: