Firma Tie Solution GmbH z Wetzlaru, jeden z wiodących producentów akcesoriów takich jak szale, chusty, chustki, krawaty, prezentuje innowacyjny katalog dla firm i sprzedawców detalicznych.

Wetzlar, 21 lutego 2024 r. - Tie Solution GmbH, renomowany producent wysokiej jakości akcesoriów, z przyjemnością ogłasza publikację swojego nowego katalogu B2B. Od teraz jest dostępny online jako plik PDF do pobrania.

Firmy i sprzedawcy detaliczni mają teraz możliwość pobrania katalogu PDF bezpośrednio online. Jest dostępny w trzech językach (Niemiecki, hiszpański, angielski) i inne języki zostaną dodane w najbliższych dniach. Na naszej stronie internetowej zainteresowani mogą również zobaczyć i korzystać z szerokiej gamy produktów, które są od razu dostępne. Ponadto platforma internetowa oferuje możliwość personalizacji produktów za pomocą wbudowanego konfiguratora online z logo.

Ponadto Tie Solution oferuje sprzedawcom możliwość personalizacji katalogu swoim logo firmowym i prezentowania go swoim klientom końcowym. W ten sposób wszyscy sprzedawcy mogą dalej personalizować swoją obsługę i zapewnić swoim klientom unikalne doświadczenie zakupowe.

Mimo wprowadzenia nowego katalogu, specjalnością Tie Solution nadal pozostaje produkcja na miarę 100%. Nowe możliwości mają zapewnić dodatkową elastyczność dla sprzedawców, umożliwiając zamawianie mniejszych ilości i ewentualne zdobienie ich sitodrukiem lub transferem, w tym indywidualnym logo.

Od teraz Tie Solution oferuje także na miarę wykonane opaski do włosów oraz scrunchies, które mogą być wykonane z wysokiej jakości jedwabiu lub mikrofibry. Te produkty doskonale uzupełniają naszą ofertę chustek i szali i mogą być również bardzo dobrze produkowane jako zestaw.

„Pan Antonio G Sanchez, dyrektor zarządzający w Tie Solution, wypowiada się: „Jesteśmy zadowoleni, że możemy zaoferować naszym klientom tę nową usługę. Dzięki nowemu katalogowi i opcjom personalizacji chcemy umożliwić naszym klientom lepszą prezentację swojej marki i sprostać ich indywidualnym wymaganiom.“

Tie Solution GmbH

Firma Tie Solution GmbH to renomowana firma, która jest jednym z wiodących producentów w
Segment akcesoriów w Europie. Nasza firma obsługuje klientów na całym świecie, w tym firmy modowe, dystrybutorów gadżetów reklamowych, agencje reklamowe, linie lotnicze, banki, producentów samochodów, targi, producentów napojów, kluby sportowe i związki sportowe.

Nasze zakłady produkcyjne znajdują się we Włoszech, Hiszpanii i Azji, przy czym wybór lokalizacji zależy od rodzaju produktu i ilości. Dzięki temu ukierunkowanemu rozlokowaniu możemy zaoferować naszym klientom optymalne połączenie jakości i ekonomiczności. W szczególności większe ilości są produkowane w Azji, co pozwala nam obniżyć cenę zakupu dla naszych klientów, nie zaniedbując przy tym stałej jakości, kontrolowanej przez naszych europejskich inżynierów tekstylnych.

Nasza różnorodna oferta obejmuje produkty własnej produkcji, takie jak krawaty w różnorodnych jakościach, technikach i przedziałach cenowych. Oferujemy także chusty od jedwabiu do poliestru, które mogą być drukowane zarówno metodą sitodruku, jak i cyfrowego druku. Ponadto nasze portfolio obejmuje zimowe szale od kaszmiru do wełny, a także modne dodatki takie jak scrunchies, twillies i wiele innych produktów.

Firma Tie Solution GmbH wyróżnia się nie tylko szeroką gamą produktów, ale także zobowiązaniem do ciągłej kontroli jakości i innowacji. Dążymy do zrozumienia potrzeb naszych klientów i oferowania spersonalizowanych rozwiązań, aby jak najlepiej sprostać ich wymaganiom.