Spoločnosť Tie Solution GmbH z Wetzlaru, jeden z popredných výrobcov doplnkov ako šály, šatky, vreckové štvorčeky, kravaty, predstavuje inovatívny katalóg pre podniky a distribútorov.

Wetzlar, 21. február 2024 – Tie Solution GmbH, renomovaný výrobca kvalitných doplnkov, sa teší na zverejnenie svojho nového B2B katalógu. Odteraz je k dispozícii online vo formáte PDF na stiahnutie.

Podniky a distribútori teraz majú možnosť priamo stiahnuť PDF katalóg online. Je k dispozícii v troch jazykoch (Nemčina, španielsky, anglicky) a ďalšie jazyky budú nasledovať v nasledujúcich dňoch. Na našej webovej stránke môžu záujemcovia vidieť široký sortiment produktov a okamžite k nemu pristupovať, ktorý je okamžite k dispozícii. Okrem toho online platforma ponúka možnosť zdobiť produkty pomocou integrovaného online konfigurátora s logom.

Okrem toho Tie Solution ponúka predajcom možnosť personalizovať katalóg so svojím firemným logom a predstaviť ho svojim koncovým zákazníkom. Týmto spôsobom môžu všetci predajcovia ďalej individualizovať svoju službu a ponúknuť svojim zákazníkom jedinečný nákupný zážitok.

Aj napriek zavedeniu novej katalógu zostáva špecialitou Tie Solution stále 100%ová individuálna výroba. Nové možnosti majú poskytnúť predajcom dodatočnú flexibilitu, aby mohli objednávať aj menšie množstvá a v prípade potreby ich zdobiť transferovým alebo sitotlačom vrátane individuálneho loga.

Odteraz Tie Solution ponúka aj individuálne vyrobené haarreifen a scrunchies, ktoré môžu byť vyrobené z kvalitnej hodvábnej alebo mikrovlákien. Tieto produkty perfektne dopĺňajú našu existujúcu ponuku šálov a šálov a môžu byť veľmi dobre vyrábané aj ako súpravy.

„Pán Antonio G Sanchez, riaditeľ spoločnosti Tie Solution, hovorí: „Tešíme sa, že môžeme ponúknuť našim zákazníkom túto novú službu. S novým katalógom a možnosťami personalizácie chceme umožniť našim zákazníkom ešte lepšie prezentovať svoju značku a vyhovieť ich individuálnym požiadavkám.“

Tie Solution GmbH

Spoločnosť Tie Solution GmbH je renomovaná spoločnosť, ktorá sa považuje za jedného z popredných výrobcov v
Segment príslušenstva sa etabloval v Európe. Naša spoločnosť obsluhuje zákazníkov z celého sveta, vrátane módnych spoločností, predajcov reklamných predmetov, reklamných agentúr, leteckých spoločností, bánk, výrobcov automobilov, veľtrhov, výrobcov nápojov, združení, futbalových klubov a športových zväzov.

Naše výrobné závody sa nachádzajú v Taliansku, Španielsku a Ázii, pričom voľba miesta závisí od typu a množstva výrobku. Týmto cieľeným rozložením môžeme našim zákazníkom ponúknuť optimálnu kombináciu kvality a ekonomickej efektívnosti. Predovšetkým väčšie množstvá sa vyrábajú v Ázii, čím dokážeme znížiť nákupnú cenu pre našich zákazníkov, pričom nezanedbávame konzistentnú kvalitu, ktorú kontrolujú naši európski textilní inžinieri.

Naša široká ponuka zahŕňa vlastné výrobky ako kravaty v rôznych kvalitách, technikách a cenových triedach. Ponúkame aj šatky z hodvábu a polyesteru, ktoré je možné potlačiť buď sito- alebo digitálnym tlačovým procesom. Okrem toho ponúkame zimné šály z kašmíru a vlny, ako aj trendy doplnky ako scrunchies, twillies a mnoho ďalších produktov.

Spoločnosť Tie Solution GmbH sa vyznačuje nielen svojou širokou ponukou produktov, ale aj svojou záväzkov k neustálej kontrole kvality a inováciám. Snažíme sa porozumieť potrebám našich zákazníkov a ponúknuť im šité na mieru riešenia, aby sme čo najlepšie uspokojili ich požiadavky.